Tarief en vergoeding van de behandeling bij Psycholoog Nieuwegein

Een afspraak duurt 45 minuten en kost 100 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik een uur de tijd en reken ik 120 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 sessies nodig. Bij afspraak en betaling vooraf voor tien afspraken is er een korting. De totale kosten zijn dan 800 euro.

Voor jeugdigen (onder de 18 jaar) hanteer ik het volgende tarief: 50 euro per 45 minuten.

Check je verzekering

Verschillende zorgverzekeraars hebben de vergoeding verschillende geregeld. Je doet er dus goed aan bij jouw verzekeraar na te gaan of de behandeling wordt vergoed. Het hangt vervolgens van je polis af wat wel en niet vergoed is en in welke mate. De verschillen zijn groot. Voor veel mensen is het lastig om te zien of hun polis iets nu vergoed of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering. Hou er ook rekening mee dat niet alle psychische klachten worden vergoed.

Betaling en afzeggen

Je betaalt vooraf per PIN of contant. Je krijgt meteen een pinbon mee en ik mail je achteraf een bewijs van betaling. Als we hebben afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je begrijpt dat ik anders de afspraak in rekening moet brengen.

Contact Psycholoog Nieuwegein

Heb je nog vragen over vergoeding en tarieven, of wil je weten of ik ook jou kan helpen: bel naar 030 – 227 00 90 of stuur even een mail naar psychologenpraktijk Psycholoog Nieuwegein ter attentie van Peter den Hartog.