Wat kan Psycholoog Nieuwegein voor je doen?

Veel behandelmethoden

Er zijn meerdere manieren om iemand te behandelen. Als psycholoog ben ik bekend met de meest voorkomende behandelmethoden. Als psycholoog heb ik mijn specialiteiten en therapievormen die ik gebruik tijdens de behandeling.

Op mijn website kun je lezen wat je van mij kunt verwachten en hoe de behandeling eruit ziet. We gaan veel praten, je krijgt opdrachten om te maken en we werken vanuit de klacht naar de oplossing. Elke behandeling is maatwerk en wordt aangepast aan klacht en cliënt. Ben je meer een prater, dan gaan we meer praten. Ben je meer een doener dan ga ik je in beweging zetten. Wat we ook gaan doen tijdens de behandeling: jij gaat het doen, dus het moet wel goed voelen.

Goede psycholoog of therapeut

Elke behandelaar heeft verschillende registraties, waarvan een aantal veel voorkomen. De registraties geven je een beeld van mij als behandelaar en wat mijn achtergrond is. Zo kun je snel zien of ik als psycholoog goed bij je past. Mijn kwalificaties vind je op de pagina over kwalificaties. De beroepsvereniging waar ik ben aangesloten stelt eisen aan opleidingen, kwaliteit en hebben richtlijnen waar ik als behandelaar aan moet voldoen.

Klik is belangrijk voor uitkomst behandeling

Hartstikke moeilijk, maar ook heel belangrijk. Recent onderzoek laat zien dat de relatie tussen de psycholoog en de cliënt heel belangrijk is voor het succes van de behandeling. Gewoon of je ‘elkaars taal spreekt’, of je ‘makkelijk dingen aanneemt’, of ‘het klikt’. Met deze website hoop ik dat je een beeld krijgt van mij als behandelaar. Lees deze goed door en kijk of ik als psycholoog bij jou past. Op de “over mij” pagina lees je meer over mij. Je mag ook even langskomen, maak een afspraak via 030 – 227 00 90, vul het contactformulier in en doe je verhaal. Je zit nergens aan vast en in zo’n eerste ontmoeting weten de meeste cliënten heel goed of het kan gaan werken of niet.

Meer informatie over psycholoog Nieuwegein

Als je meer wilt weten over mij of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: bel of mail naar Psycholoog Nieuwegein ter attentie van Peter den Hartog.