Wat kan Psycholoog Nieuwegein voor je doen?

Veel behandelmethoden

Er zijn meerdere manieren om iemand te behandelen. Als psycholoog zijn wij bekend met de meest voorkomende behandelmethoden. Als psychologen hebben wij onze specialiteiten en therapievormen die wij gebruiken tijdens de behandeling.

Op deze website kun je lezen wat je van ons kunt verwachten en hoe de behandeling eruit ziet. We gaan veel praten, je krijgt opdrachten om te maken en we werken vanuit de klacht naar de oplossing. Elke behandeling is maatwerk en wordt aangepast aan klacht en cliënt. Ben je meer een prater, dan gaan we meer praten. Ben je meer een doener wordt je in beweging gezet. Wat we ook gaan doen tijdens de behandeling: jij gaat het doen, dus het moet wel goed voelen.

Goede psycholoog of therapeut

Elke behandelaar heeft verschillende registraties, waarvan een aantal veel voorkomen. De registraties geven je een beeld van de behandelaar en wat zijn/haar achtergrond is. Zo kun je snel zien of een psycholoog goed bij je past. Onze kwalificaties vind je op de pagina over kwalificaties. De beroepsvereniging waarbij wij zijn aangesloten stelt eisen aan opleidingen, kwaliteit en hebben richtlijnen waar wij als behandelaar aan moet voldoen.

Klik is belangrijk voor uitkomst behandeling

Hartstikke moeilijk, maar ook heel belangrijk. Recent onderzoek laat zien dat de relatie tussen de psycholoog en de cliënt heel belangrijk is voor het succes van de behandeling. Gewoon of je ‘elkaars taal spreekt’, of je ‘makkelijk dingen aanneemt’, of ‘het klikt’. Met deze website hopen wij dat je een beeld krijgt van ons als behandelaar. Lees deze goed door en kijk of wij als psychologen bij jou passen. Op de “over ons” pagina lees je meer over ons. Je mag ook even langskomen, maak een afspraak via 030 – 227 00 90, vul het contactformulier in en doe je verhaal. Je zit nergens aan vast en in zo’n eerste ontmoeting weten de meeste cliënten heel goed of het kan gaan werken of niet.

Meer informatie over psycholoog Nieuwegein

Als je meer wilt weten over ons of als je wilt weten of wij ook jou kunnen helpen: bel of mail naar Psycholoog Nieuwegein.