Psychologen Nieuwegein

Over Mahmoed Chamany Zadeh

Ik heb het altijd leuk gevonden om met mensen te werken. Ik luister graag naar je verhaal en ik ben er graag voor je.  Ik ben geduldig en humoristisch maar ik kan ook confronterend zijn als het nodig is.

Als systeemtherapeut vind ik het belangrijk om de onderlinge invloed te zien die mensen op elkaar hebben. Relaties die mensen met elkaar hebben kunnen verstoord zijn. Met behulp van verschillende methodes gaan we die relaties weer gezond maken.

 

Contact met  Mahmoed

Als je meer wilt weten over mij of heb je een vraag? Neem contact op met de praktijk.

Peter den Hartog, Psycholoog, Nieuwegein

Psychologen Nieuwegein - Peter den Hartog

“Het geeft mij een goed gevoel iemand verder te kunnen helpen. Tijdens het eerste gesprek vat ik je verhaal samen, geef je aan wat ik denk dat kernthema’s zijn. Tegelijkertijd vraag ik wat jij wilt, wat je verwacht en wat je wilt bereiken”.


Mahmoed Chamany Zadeh, Systeemtherapeut, Nieuwegein

Psychologen Nieuwegein - Mahmoed Chamany Zadeh

Iedereen loopt in zijn leven wel eens tegen problemen op. Sommige kun je zelf oplossen en bij anderen gaat dat niet zo makkelijk. Dan kan ik je helpen! Samen gaan we op zoek naar een oplossing die bij jou en jouw situatie past.


Appie de Groot, Therapeut, Nieuwegein

Psychologen Nieuwegein - Appie de Groot

Mijn naam is Appie de Groot. Ik heb een psychosociale therapiepraktijk in Nieuwegein en IJsselstein waarin ik individuele therapie en relatie- en gezinstherapie aanbied. Ik heb ervaring met de behandeling van veel verschillende klachten en hulpvragen.