Klacht over de behandeling van Psycholoog Nieuwegein?

Heb je een klacht over de behandeling of over mij als psycholoog? Wij zijn aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen om met vakgenoten kennis te delen en om cliënten een plek te geven waar ze met vragen over ons terecht kunnen. Zo is Peter lid van Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en Appie van het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA) Dat betekent dat wij werken volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat je, ondanks onze zorgvuldigheid, een klacht hebt over onze praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met ons bespreken. Wijstaan open voor jouw opmerkingen en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. Maar, als we er niet uitkomen, dan kun je altijd bij het NFG of de NVPA terecht.

Contact Psycholoog Nieuwegein

Heb je nog vragen of wil je weten of wij je kunnen helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar psychologenpraktijk Psycholoog Nieuwegein ter attentie van Peter of Appie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Wij hebben momenteel geen wachtlijst, we kunnen snel aan de slag.