Klacht over de behandeling van Psycholoog Nieuwegein?

Heb je een klacht over de behandeling of over mij als psycholoog? Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging om met vakgenoten kennis te delen en om cliënten een plek te geven waar ze met vragen over ons terecht kunnen. Ik ben aangesloten bij het NIP. Dat betekent dat ik werk volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw opmerkingen en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. Maar, als we er niet uitkomen, dan kun je altijd bij de beroepsvereniging terecht.

Contact Psycholoog Nieuwegein

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar psychologenpraktijk Psycholoog Nieuwegein ter attentie van Petra van den Bosch. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Ik heb momenteel geen wachtlijst, we kunnen snel aan de slag.