Klacht over de behandeling van Psycholoog Nieuwegein?

Heb je een klacht over de behandeling of mij als psycholoog? Ik ben aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen om met vakgenoten kennis te delen en om mijn cliënten een plek te geven waar ze met vragen over mij terecht kunnen. Zo ben ik lid van Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta open voor jouw opmerkingen en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. Maar, als we er niet uitkomen, dan kun je altijd bij het NFG terecht.

Gegevens NFG

Het beste stuur je je klacht per brief naar het Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, Afdeling Registratie en Tuchtrecht-Instituut, Postbus 75, 9430 AB Westerbork. In een klacht moet staan:

  • Naam, adres en woonplaats van de klager
  • Naam, voorletters en adres/werkadres van de aangeklaagde
  • Korte omschrijving van de klacht, zoveel mogelijk voorzien van de data, feiten en omstandigheden waarop de
    klacht berust.
  • Handtekening van de klager

Voor meer informatie over het NFG kijk op de site van het NFG

Contact Psycholoog Nieuwegein

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar psychologenpraktijk Psycholoog Nieuwegein ter attentie van Peter den Hartog. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Ik heb momenteel geen wachtlijst, we kunnen snel aan de slag.