Ervaringen van cliënten bij Psycholoog Nieuwegein

Ik ben altijd benieuwd hoe cliënten de behandeling hebben ervaren en of ze feedback hebben op mij als behandelaar. Deze inzichten helpen mij om verbeteren waar dit kan. Natuurlijk haal ik ook motivatie uit de positieve reacties van cliënten die na een behandeling weer het leven aangaan. Na elke behandeling heeft een cliënt de mogelijkheid om een anonieme evaluatie achter te laten. Lees hieronder een aantal reviews.

5/5

“Je hebt me weer enthousiast gemaakt om het leven te leven”

5/5

“Ik zal niet vergeten wat je in korte tijd bij mij voor elkaar hebt gekregen”.

4/5

“Ik heb veel steun gehad aan onze gesprekken. Je hebt me inzicht gegeven en moed om verder te gaan, om me te ontwikkelen. En je bent een prettig mens om tegenaan te kletsen”.

4/5

“Zeer prettig, rustig, luistert goed en veroordeelt niet. Vertelt ook over zijn eigen leven wat het gesprek makkelijker maakt.”

5/5

“Vanaf het eerste moment heb je de indruk dat er echt hulp voor je is. Op een hele prettige, relaxte manier wordt je een spiegel voorgehouden waarmee je vervolgens zelf verder aan de slag kunt . Hoewel het intensief is, heb je na ieder gesprek het gevoel dat je een stap vooruit gegaan bent.”

Contact Psycholoog Nieuwegein

Heb je nog vragen of wil je weten over Psycholoog Nieuwegein? Bel gerust voor een afspraak via 030 – 227 00 90 of stuur een email. Je kunt ook als cliënt een ervaring achterlaten op Psyned.nl, deze worden geplaatst op mijn Psyned profiel.